Multimèdia

04 de juliol de 2018

Torneig Cruyff. 6č de Primāria


 

24 de juny de 2018

Preguntes per a un nou món

Els alumnes de 6è de Primària es fan preguntes sobre la igualtat entre homes i dones amb la certesa que, el nostre món, que és el seu també, ha començat a canviar. La pel.lícula és una reflexió sobre els estereotips de gènere i les diferències de salari entre altres temes i convida als espectadors a repensar alguns conceptes alhora que els fa preguntes sobre situacions de la nostra vida real.


 

24 de juny de 2018

Convivčncies Cicle Superior. El Clar del Bosc. Banyoles

En aquest vídeo podreu veure un tastet de les diferents activitats que van realitzar els alumnes de Cicle Superior a les convivències. La música de fons és la que utilitzaven els monitors de la casa per a convocar els alumnes.


 

18 de juny de 2018

Projecte dels dinosaures. 2n de Primāria

Els nens i nenes de 2n han fet, al llarg d’aquest curs 2017-18, un projecte sobre els dinosaures. Un projecte que va néixer d’una decisió conjunta de tots plegats i que, a poc a poc, va anar agafant forma: la implicació, la il·lusió, les ganes de conèixer aquest món i la fascinació per l’existència d’aquests animals han fet que els nens i nenes hagin fet seu tot aquest món.

Amb aquesta pel·lícula podreu veure el treball realitzat pels nens i nenes al llarg d’aquest projecte. Esperem que us agradi!!


 

04 de juny de 2018

Una jornada d'atletisme a l'estadi Joan Serrahima - CM

Els alumnes de 3r i 4t van fruir d'una gran jornada d'atletisme en un marc incomparable, el bonic estadi Joan Serrahima de Montjuïc. Mireu el vídeo i podreu veure les grans aptituds atlètiques dels alumnes de l'Escola i com de bé s'ho van passar. 


 

03 de juny de 2018

Fent maquetes amb la impressora 3D!

En aquest vídeo podreu veure com els alumnes de 6è de primària han fet una sèrie de maquetes de les diferents aules de l'escola. Ha estat un procés laboriós que ha anat des de mesurar els espais, fer els plànols a escala fins a fer la maqueta i pintar-la. Ha estat un projecte dirigit per l'Oriol, el mestre de plàstica de l'Escola.


 

30 de maig de 2018

Un viatge al fons del mar. Cicle inicial

Els alumnes de Cicle Inicial han gaudit de la lectura del conte "El peix irisat" i dels dibuixos realitzats per la il·lustradora Marta Gimeno, mare d'uns alumnes de la nostra escola.


 

24 de maig de 2018

Fem rodolins a 1r.

A primer hem jugat amb les rimes per a preparar-nos a consciència i poder fer uns bons rodolins per als Jocs Florals.


 

15 de maig de 2018

Un nou espai a Cicle Inicial


 

02 de maig de 2018

L'hivern a Cicle Inicial


 

26 d'abril de 2018

Sortida al parc del Mil·lenari

Els alumnes de Cicle Inicial van fer una sortida al Parc del Mil·lenari per treballar la importància dels parcs dins de la ciutat. En aquest vídeo podreu veure tot el que van fer i com s'ho van passar de bé.


 

15 de marį de 2018

Projecte del barri Gōtic a Cicle Mitjā

Els alumnes de Cicle Mitjà estan coneixent els orígens de Barcelona i la seva història amb un projecte sobre el barri Gòtic de la ciutat. Mireu quantes coses hem fet fins ara!!!


 

12 de marį de 2018

Tastet d'atletisme a CEM de la Mar Bella - 5č

Els alumnes de 5è van fruir d'una jornada esportiva a la Mar Bella, i van poder tastar de primera mà algunes de les modalitats atlètiques que hi ha. Un matí d'alló més divertit i entretingut.


 

06 de marį de 2018

Col·laborant amb la jornada solidāria

El passt 27 de febrer, algunes mares i àvies amb la col·laboració dels alumnes de 5è, van venir a l'escola per confeccionar bock'n rolls que serviran per al market solidari que tindrà lloc el proper 15 demarç. Us hi esperem!


 

02 de marį de 2018

Rellotges i geometria a l'aula de 2n


 

26 de febrer de 2018

Setmana de l'electricitat 4


 

00 00 0000

Setmana de l'electricitat 3


 

22 de febrer de 2018

Setmana de l'electricitat 2


 

21 de febrer de 2018

Setmana de l'electricitat 1

Avui els alumnes de Cicle Superior s'han trobat amb una sorpresa, el esperava un dia molt emocionant, ha començat la SETMANA DE L'ELECTRICITAT!


 

20 de febrer de 2018

Portes obertes 2018

S'acosta el temps de les inscripcions per al curs vinent i la nostra Escola obre les seves portes per a ensenyar-vos, a tots els qui esteu interessats, com som i què fem!


 

26 de novembre de 2017

Padrins de lectura - 1r i 5č

Padrins de lectura és una activitat que ja fa uns anys que es fa a l'escola;  els alumnes de 5è de Primària ajuden els de 1r en el seu procés d'aprenetatge de la lectura, comparteixen estones de bones lectures i gaudeixen plegats d'innombrables històries. 


 

25 de setembre de 2017

SJO participa a la cloenda del curs 2016-2017. BCN Escoles + Sostenibles

En aquest vídeo podreu veure la participació de la nostra Escola en l'Acte de Cloenda de BCN Escoles + Sostenibles.


 

12 de setembre de 2017

Primer dia d'escola, curs 2017-2018

Ja tornem tots i totes a l'escola amb les piles ben carregades. Benvinguts i benvingudes al curs 2017-2018!!!


 

13 de setembre de 2017

Sant Josep Oriol ajudant als refugiats

Pel·lícula-resum del Projecte "Ajudant als refugiats" dels alumnes de 4t del curs 16-17 de la nostra escola. Ajudem a difondre aquesta onada solidària a favor dels Drets Humans!


 

13 de setembre de 2017

Sant Josep Oriol: una Escola oberta al món

Amb aquest vídeo volem mostrar-vos l'essència de la nostra Escola, en un minut sabreu qui som i què fem a Sant Josep Oriol!


 

13 de setembre de 2017

Voleu cončixer l'escamot verd?

Com a part del nostre projecte triennal sobre la sostenibilitat a l'Escola, hem creat l'escamot verd que serà l'encarregat de dinamitzar les diferents accions per a aconseguir una escola més participativa i sostenible.

 

Els voleu conèixer?